Putere Nemarginita-500x500

Putere nemarginita

Cartea „Putere nemărginită” scrisă de Tony Robbins este cartea care a schimbat viețile a milioane de oamenii. Dacă ai nevoie de un strop de motivație sau pur și simplu vrei să duci o viață mai bună, această carte este cel mai bun început posibil.

Recomanda aceasta carte si primesti discount!

Send to a friend

Cod Produs: 9789739397162 Domenii: , Etichetă:
C&A- Motivationale
2002
328
Brosata
135 x 205
Mihaela Mazilu

Descriere Produs

Cartea „Putere nemărginită” scrisă de Tony Robbins este cartea care a schimbat viețile a milioane de oamenii. Dacă ai nevoie de un strop de motivație sau pur și simplu vrei să duci o viață mai bună, această carte este cel mai bun început posibil.
De ce să citești Putere Nemărginită?

Această carte nu este doar una motivațională, este o carte care îți oferă o triplă perspectivă asupra a ceea ce ești și poți deveni.

Prima perspectivă, asupra ta, asupra felului cum îți poți folosi gândurile inteligent, cum îți poți gestiona stările și cum poți folosi fiziologia în avantajul tău.
A doua perspectivă este viziunea asupra succesului și cum îl poți dobândi într-un mod rapid și sustenabil.
A treia perspectivă este a leadershipului din perspectiva set-up-ului mental, al influențării pozitive și al abundenței.

Putere Nemărginită este un fel de hartă care să te ajute să definești unde te afli, unde vrei să ajungi și ce trebuie să faci pentru a ajunge unde ți-ai propus.
La ce întrebări vei găsi răspuns în putere Nemărginită?

În cartea Putere nemărginită vei afla mai multe despre tine, despre cum funcționează mintea și cum funcționează oamenii. Vei afla de asemenea și o serie de tehnici din Programarea Neurolingvistică (NLP), iar întrebările la care vei găsi răspuns sunt foarte, foarte multe. Mai jos am listat doar o parte dintre acestea:

Cum să te inspiri din succesul altora?
Care sunt cheile bogăției și fericirii?
Cum să dobândești control asupra gândurilor și emoțiilor tale?
Ce poți face chiar acum?
Care sunt cele 7 minciuni ale succesului?
Ce să mănânci ca să ai o stare bună?
Cum îți crești nivelul de energie?
Cum intri pe aceeași lungime de undă cu orice persoană?
Cum să-ți îmbunătățești perspectivele?
Cum să te descurci când întâmpini rezistență?
Cum să-ți dirijezi creierul?

Citate Tony Robbins – Putere Nemărginită

Pentru ”a gusta” puțin din abordarea lui Tony Robbins vai jos aveți o serie de citate, culese chiar de mine din cartea Putere nemărginită.

Orice comportament uman este rezultatul stării în care ne aflăm. – Tony Robbins
O decizie adevărată este măsurată prin prisma noilor acțiuni. Dacă nu există acțiune înseamnă că nu te-ai decis cu adevărat. Tony Robbins
Dacă nu ai un plan al tău, alţii te vor include în planurile lor. – Tony Robbins
Dacă faci ce ai făcut dintotdeauna, vei obţine rezultatele obţinute întotdeauna. – Tony Robbins
Drumul succesului este întotdeauna în construcție. Este un traseu progresiv, nu un sfârșit care trebuie atins. – Tony Robbins
Întâlnirea dintre pregătire și oportunitate generează ceea ce noi numim noroc. – Tony Robbins
Mintea este cea care hotărăşte ce este bun sau rău, trist sau fericit, bogat sau sărac. – Tony Robbins
Prima condiție ca să-ți activezi starea dorită și să obții rezultatele pe care ți le dorești este să înveți să-ți dirijezi efectiv creierul. – Tony Robbins
Jucați-vă. Trăiți momentul. Vă așteaptă noi posibilități. – Tony Robbins
Cere până când vei obține ceea ce vrei. Asta nu înseamnă să ceri de la aceeași persoană. Nu înseamnă nici să ceri exact în același la fel. – Tony Robbins
A face presupuneri nefondate este semnul distinctiv al unei persoane căreia îi este lene să comunice. – Tony Robbins
Dacă nu reușești să comunici cu cineva, este ispititor să consideri că respectivul este un prost fără pereche care refuză să asculte vocea rațiunii. Acest fel de a gândi îți garantează practic că nu vei avea niciodată sorți de izbândă. – Tony Robbins (vezi detalii curs comunicare persuasiva prin click aici)
Nu există succes fără respingere. Cu cât ești respins mai mult, cu atât mai bine, pentru că înveți mai mult și ești mai aproape de obiectivul tău. – Tony Robbins
Indiferent câți bani ai avea – mulți sau puțini – presiunea financiară nu te ocolește. – Tony Robbins
Dacă reușiți să vă țineți în frâu frustrarea, respingerea și presiunea financiară, nu mai există nici-o limită pentru ceea ce puteți face. – Tony Robbins
Trebuie să te judeci pe tine după țelurile tale, nimic altceva. – Tony Robbins
Dă întotdeauna mai mult decât te aștepți să primești. Aceasta s-ar putea să fie cel mai important dintre toate secretele, pentru că el practic asigură adevărata fericire. – Tony Robbins
Puterea supremă este sinergică. Vine din efortul colectiv al oamenilor, nu individual. – Tony Robbins
Asigură-te că oamenii de care te înconjori vor face ca tu să fii mai valoros prin asocierea cu ei. – Tony Robbins

În ce domenii te ajută cartea Putere nemărginită?

Putere nemărginită este o carte deosebit de utilă în plan personal pentru dezvoltarea potențialului tău și manifestarea acestuia, însă în același timp este și o carte cu efecte uriașe asupra dezvoltării profesionale, ca eficiență, management, leadership sau persuasiune.
Dacă v-ați hotărât să citiți o sigură carte de dezvoltare personală, putere nemărginită, scrisă de Tony Robbins este o alegere ideală.

Recenzii

Încă nu sunt recenzii.

Fii primul care lasă o recenzie “Putere nemarginita”