cum poti deveni coach

Cum poti deveni coach

Un coach – incepator sau cu experienta – gaseste aici o colectie de instrumente ale meseriei, precum si un vocabular care propune o serie de definitii originale si sistemice ale unor termeni din coaching.

Recomanda aceasta carte si primesti discount!

Send to a friend

Domeniu:
Alain Cardon
BMI
2015
228
Brosata
Dr. Horea Murgu

Descriere Produs

Cartea de fata isi propune sa explice practicarea coachingului pornind de la spiritul si originile lui printr-un demers progresiv, operational si totodata conceptual, rapid si cu profesionalism. Invatarea practica este impletita cu intelegerea viziunii. Un coach – incepator sau cu experienta – gaseste aici o colectie de instrumente ale meseriei, precum si un vocabular care propune o serie de definitii originale si sistemice ale unor termeni din coaching.

Coachingul isi face astazi loc in toate dimensiunile vietii noastre: active, sportive, familiale. Exista coachi care ne pot acompania in viaţa personala sau profesionala, in cariera sau la pensie, in arta si cultura, in politica, sport sau sanatate, individual, in cuplu sau in colectiv. Aproape in fiecare zi apar noi scoli de initiere si noi asociatii de profesionisti, iar unui coach in devenire ii e greu sa gaseasca ceea ce i s-ar potrivi mai bine – modelele cele mai potrivite, scoala cea mai performanta.

Recenzii

Încă nu sunt recenzii.

Fii primul care lasă o recenzie “Cum poti deveni coach”